tiistai 27. marraskuuta 2012

Tilauksesta..

Minähän siis en tee nykyään pahemmin koruja tilauksesta, mutta kun ihana ystäväni pyysi rannekorun kaveriksi äidilleen joululahjaksi kaulakorua, en voinut kieltäytyäkään :) Saapa nähdä mitä on mieltä, mutta mun silmää tää kaulakoru miellyttää ihan mahdottoman paljon :)



Memory Wire-rannekoruja.. taas!

Mutta kun mä sain sellaisen inspiraation, niin mun oli "pakko" tehdä näitä lisää. Ovat sitäpaitsi kivoja!
Ainakin mun mielestä rannekorujen laittaminen on usein melko hankalaa, juurikin lukon takia. Näissä ei sitä ongelmaa ole!








Omat lempparini on ehdottomasti nuo valkoisen ja hopean sävyiset.. :)

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle - Kolmas julkaisu




Enhän mä voinut jättää sitä sarisilkkiä aloilleen sen yhden epäonnistumisen jälkeen. Täytyi mun päästä kokeilemaan oikeasti, millaista sen kanssa on paiskia hommia ;) Tässä siis kaulakoru, jossa yli puolet sarisilkkiä :) Tuntuu muuten ihanalta kaulalla! Lisänä akaattia, karneolia, kristallia ja ab-pintaisia helmiä.


Ja sitten syntyi tällaiset korvakorut. Joulu on tulossa ja näissä helmissä vain on sitä jotain! Putket tuovat hauskasti lisäkiiltoa korviksiin :) 


Ah, bling blingiä! Mä en pidä sinisestä, en osaa pukeutua siniseen, mutta nää korvikset kyllä taitavat jäädä omaan käyttöön ;) Aivan ihanat!

Ja sitten seuraa loppuhuipennus:






Tykkään, tykkään, tykkään! Jäistä touhua, sanoisinko ;) Kimaltavaa, herkkää, rosoista, kevyttä, vahvaa.. Kaikkea samassa korussa :)

Nää kaikki tässä julkaisussa esittämäni korut taitavat olla aikalailla jokereita. Nimittäin en kyllä yhtään kiinnittänyt huomiota siihen, että mistä paketista milloinkin kaivelin ihanuuksia ;)

Mulla oli vielä visioita, joita olisin toteuttanut, mutta luovuus kaikkosi sillä sekunnilla, kun luin ohjaavan opettajan palautetta meidän opinnäytetyöstämme. Tai itseasiassa opinnäytetyön tiivistelmästä.. Harkitsen oikeasti alan vaihtoa kohta. Jos vaikka polkasis toiminimen pystyyn ja yrittäis elellä käsitöillä? No, ehkä kuitenkin valmistun ensin tuolta koulusta.

Jos et ole jo käynyt kurkkimassa, niin hopihopi muiden osallistujien blogeihin!
Helmi
Helena
Outiriina

tiistai 20. marraskuuta 2012

Korupuu

Kävin tänään kaverini kanssa kaupoilla. Joulumyyjäisiä ajatellen piti miettiä jotain keinoja saada koruja kauniisti esille. Tällaisen löysin Tarjoustalosta.


Ja huomaatteko! Se on jo ahdas :D Näitä olis pitänyt ostaa ainakin kaksi, ellei jopa kolme kappaletta. Tukeva puu, pohjassa joku kangas, ettei raavi alustaansa. Ja nuo tiput (vaaleansiniset) on ihania! Niihin saa vaikkapa korvakorut kiinni, jos haluaa. Tai sitten ne voivat toimia stoppereina. Mutta äh, kun loppuu tuossakin tila kesken. 

Ostin myös tarjottimen, jossa on kunnon reunat. Ajattelin, että voin siihen kipata kasan koruja ainakin. Tai ehkä korvakorut? 

Onko teillä, ihanaiset lukijani, joitain hyviä vinkkejä esimerkiksi korvakorujen esittelyyn? 

Korvakoruthan laitan pahviläpysköihin kiinni, jotta eivät mene sekaisin ja ovat siististi. Mutta pitääkö ne sitten vain järjestellä pöydälle nätisti riviin? 

maanantai 19. marraskuuta 2012

Uusi, upea askartelublogi!

Nyt täytyy ehdottomasti vähän mainostaa, kun hyvä ystäväni laittoi eilen pystyyn askartelublogin. 

Pia on erittäin taitava tekemään käsillään kaikenlaisia taideteoksia! Vai mitä sanotte blogissa näkyvistä keinutuoleista tai kransseista? Ja lisää on luvassa :)

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle - toinen julkaisu

Tällä viikolla en olekaan ollut migreenissä. Mutta koska meille tuli pieni kisuvauva (no okei, on se jo luovutusikäinen) maanantaina, niin vasta loppuviikosta pääsin koruilemaan. Ja täytyy sanoa, että istuin työpöydän ääreen vailla ainuttakaan ajatusta tai suunnitelmaa.

Jos vaikka aloitetaan siitä, mikä oli ehdottomasti täydellinen pudotus tuntemattomaan. Pudotus siksi, että silloin voi tulla alas joko jaloilleen tai päälleen. 


Ajatuksena siis yhdistellä ja kokeilla ja tehdä jotain ihan erilaista kuin aikaisemmin. Siinä ainakin onnistuin. Ja materiaalit sopivat kauniisti toisiinsa (ovathan ne Helmin lähettämät, ketjua ja muutamaa korunosaa lukuunottamatta). Mulla oli sellanen inkkarifiilis tätä tehdessä. Ylemmässä kuvassa on kiva kollaasi, jossa on mun silmään kauniit värit ja kaikkea. 


Mutta kyllä siitä täydellinen päälleen putoaminen tuli. Tai mahalasku. Mutta kaikkea on kokeiltava, eiks vain?

Jatketaanpa sitten koruilla, jotka onnistuivat!




Vihreä rannekoru! Helmet Helenalta. Magneettilukko ja metalliset rondellit omasta varastosta.
Tästä mä tykkään :) Tuosta isosta vihreästä helmestä tulee iha mieleen kilpikonna. Tai kilpikonnan muna (vaikka tiedän kyllä, että ne eivät ole vihreitä :D ). En ole vihreän ystävä enkä rannekorujen ystävä. Mutta niin vain tein ja kiva tuli! :)


Taas rannekoru. Värit ovat vaalean sininen ja tuollainen hailakka vaaleanpunainen tai nude. Ja nämäkään ei tunnu omilta väreiltä, mutta jopa mä voisin pitää tätä! Tästä tuli tosi kiva! Kevyt koru, ei paina tai purista. Kokokin on juuri mun ranteelle sopiva. Magneettilukko helpottaa asentamista ;) Kukka- ja lehtihelmet Helenalta.


Korvakorut Outiriinan helmistä. Nää vaan oon jotenkin niin herkät ja suloiset ja makeat. Sen takia oli pakko lisätä omasta varastosta pienenpienet sydänriipukset kilisemään. :)



Hahaa. Voiko rannekoru yksinkertaisempi olla? Outiriinalta vanhaa pitsiä ja omasta varastosta ketju ja lukko. Ensin suunnittelin ripustelevani helmiä ympäriinsä korua, mutta en sitten tehnytkään niin. Mun mielestä tää on yksinkertaisuudessaan niin nätti, etten viitsi pilata sitä :) 

Tässäpä mun aikaansaannokset tällä viikolla! 

Käy toki kurkkaamassa muidenkin haasteeseen osallistuvien blogit!

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle - Ensimmäinen julkaisu

Isänpäivän kunniaksi julkaistaan ensimmäinen satsi koruja Vaihtorinki neljälle-haasteesta.





Kaulakoru. Tässä korussa omaa ovat ametistit, ketju, renkaat, helmihatut ja hopeoitu kuparilanka. Lukko ja mustat viistehiotut akaatit ovat Helmiltä. Tulipa muuten ensimmäistä kertaa kokeiltua tuollaista koruvaijerin pätkää (tuo rivi akaatteja siis vaijerissa) osana ketjua :) Ensimmäistä kertaa myös onnistuin käyttämään noita puristehelmen päälle laitettavia helmiä ;) Ja vaijerin päähän sellaista vahvistettua osaa (mikälie lenkki onkaan :D )




Tästä korusta mä olen aivan äärettömän ylpeä! En ollut aikaisemmin tehnyt kolmirivistä kaulakorua. Mutta koska Outiriinan paketissa oli kolmiriviselle korulle tehty lokerolukko (mikähän sen oikea nimi on..), niin oli pakko kokeilla! Simpukankuorisirut ovat niinikään Outiriinalta ja kivihelmet myös (superkauniita kivihelmiä! Mitähän mahtavat olla?). Ketju on omasta varastosta. 

En yleensä tykkää tällaisesta näpertelystä, mutta lopputulos oli kyllä vaivan väärti! :) Tämä kaulassa lähden isänpäivää viettämään! 

Tässä vielä linkit muiden osallistujien blogeihin!

Katsotaan, mitä saan ensi sunnuntaiksi kehitettyä, jos vaikka ensi viikolla en kärvistelisi migreenin kourissa kuten tällä viikolla!

Mukavaa isänpäivää kaikille!

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle -paketit perillä!


Mitä niistä paketeista sitten valmistettaisiin? No tietenkin niin paljon koruja kuin mahdollista! Tai ainakin yksi. 

1.Koru tai setti, jossa käytetään osia kaikista neljästä tarvikepaketista. Lisäksi voi käyttää hiukan oman varaston tarvikkeita.

2.Koru tai setti, jossa käytetään mahdollisimman paljon yhden, vain yhden, vieraan satsin (siis ei-oman) tarvikkeita. Lisänä saa käyttää oman varaston tarvikkeita.

3.Jokeri - Koru tai setti liittyy kiinteästi tai löyhästi haasteen tarvikkeisiin.

Tähän alle liitän kuvan paketeista, joita mä sain :)


Ensi sunnuntaina 11.11. onkin ensimmäinen julkaisupäivä :)