torstai 22. maaliskuuta 2012

Fimoja taas

Tää hommahan menee nyt ihan naurettavaksi, kun vaan muovailen ja muovailen enkä mukamas ehdi tekemään muuta.. Joko muovailen tai lueskelen netistä kaikkia muovailujuttuja :) Noh, eilen ostin muotteja sitten. Pikkuruisia piparkakkumuotteja, vaikkakin ihan muovailuun tarkoitettuja. On perhosta (3 kokoa!), sydäntä, tähteä, piparia jne..

Laitanpa siis kuvia, kun niitä te kuitenkin odotatte :D











Tässä alimpana on kukkanen, jonka tein ihan viimeisenä. Olin joskus nähnyt tuollaisen kukan jossain, en yhtään muista missä. Ja päätin sitten, että täytyyhän mun sellainen tehdä. Ylempänä oleviin neliapiloihin (tai mitä lienevätkään) jo hieman harjottelin tuota piirtämistä.. Ne näyttävät suttuisemmilta, vaikka eivät oikeasti edes ole :P Hassua. Mutta oon tosi tyytyväinen tähän kukkaan :)

Onnistuin jopa tekemään sellaisen millefiori-pötkön, vaikkakin hyvin yksinkertaisen ja ihan kokeilumielessä. Ylhäältä katsottuna toisessa kuvassa on perhosia, joihin olen sitä käyttänyt. Täytynee harjoitella lisää, niin saatan joskus saada oikeasti kukan aikaiseksi :D Katsoin toissapäivänä videon YouTubesta liittyen millefioripötköjen tekoon ja se ilmeisesti jäi muhimaan päähän :)

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kesäkoruja




Siinä niitä nyt olis :) Valmiita kaulakoruja ensimmäisistä Fimo-kokeiluista.. Nauha pääsi loppumaan tyystin kesken, mutta onneksi on olemassa nettikaupat, että sain heti tilattua lisää ;) ...

Fimo-massaa


Kävin Sinellistä ostamassa Fimo-massaa ja aloin muovailemaan :) Oli muuten erittäin miellyttävä massa muovata! Tuli ihan mieleen ne hetket lapsena, kun muovailuvahalla leikittiin. Samanmoista tavaraa :) Ostin tuollaista kaunista kevään vihreää, aniliininpunaista (näyttää tässä enemmänkin lilalta), valkoista sekä oranssihtavaa, ehkä okran väristä massaa. Siitä väristä ei tullut otettua kuvaa.. Eikä paketeistakaan. Piti vain päästä äkkiä muovailemaan :D

Saas nähdä mitä kaikkea kivaa näistä keksinkään! :)