sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Vanhaa

Mutta löysinpä silti vahingossa koneeltani tällaisen kuvan.


Kuvan laatu ei ole mikään päätä huimaava, koskapa on taidettu puhelimella ottaa. Mut näkee siitä jotain :) Väreinä mustaa, hopeaa, vaaleanpunaista. Materiaaleina lasihelmiä, akryylihelmiä, metallihelmiä.. :) Korun tilannutkin tykkäsi kovasti :)

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lisää sunnuntaituotoksia


Mä en yleensä tykkää näin pelkistetyistä ja "tylsistä" koruista, mutta jotenkin tää puhtaus viehättää :)





Löysin hyvin vanhoja kivisiruhelmiä, joita olen joskus saanut kaupanpäällisiksi korutilauksen yhteydessä. Päätinpä sitten kokeilla, miten toimivat rannekorussa, ja ihastuin!


Erittäin kauniita simpukankuorihelmiä + yksi muovihelmi, joka tuo hieman särmää koruun :) Tykästyin!


Piti kokeilla myös "irrallisten" helmien liittämistä rannekoruun, tässä kaupanpäällisiksi tulleista helmistä koottu rannekoru.


Viljeltyjä makeanvedenhelmiä sekä ametisteja. 

Sunnuntaiaamuna...

Joo, okei. Näistä osa on tehty eilen :) Mutta näin sunnuntaiaamun kunniaksi väkersin vähän lisää. Tässäpä kuvasatoa.


Kahvia ja hopeoidun kuparilangan vääntelyä.


Makeanvedenhelmiä. Valkoisia ja tollasia.. öljyisen värisiä :D


Lisää makeanvedenhelmiä. Hieman vihertäviä, valkoisia ja lilan sävyisiä.


Ja edelleen makeanvedenhelmiä, valkoisia, kuparin sävyisiä ja oranssihtavia..


Aamupuuhastelua kahvin kanssa <3


Ja sitten tuotokset:




sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Arvonnan voittaja

Suoritin juuri virallisen arvonnan :) Virallisen arvonnan viralliset valvojat olivat elukat, jotka innostuneesti olisivat osallistuneet enemmänkin :D


Arvontapussukkana toimi virkattu kori / kassi.


Arpalipukkeet korissa / kassissa.


Voittavassa arvassa lukee mustikkasoppa. Onnea! Otan yhteyttä :)

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille :) Jos ja kun lukijamäärä joskus taas kasvaa, teen lisää arvontoja :) 

Arvontaan ilmoittautuminen on päättynyt.

Arvonnan suoritan näinä hetkinä, ilmoitus voittajasta tulee tuota pikaa! :)

lauantai 14. tammikuuta 2012

Kummiksi

Huomenna on veljen esikoisen, pojan, ristäiset. Ja koskapa musta tulee sylikummi, päätin tehdä itselleni tilaisuuteen sopivat korut, rannekoru ja kaulakoru.




torstai 12. tammikuuta 2012

Arvonta



Nyt polkaistaan siis käyntiin blogin ensimmäinen arvonta. :) Arvonnan palkintona on kaksi rannekorua.


Tuossa kuvassa näkyvät molemmat rannekorut. Toisessa on kirkkaan vaaleanpunaisia helmiäislasihelmiä, vaalean beigen värisiä helmiäislasihelmiä sekä kristallilasihelmi. Toisessa on mustia ja mauven värisiä helmiäislasihelmiä.

Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tätä postausta. Saat yhden arvan kommentoimalla, kaksi arpaa, jos olet lukijani ja kolmannen arvan, jos linkität tästä tietoa esim. omaan blogiisi. Jos linkität, saat halutessasi käyttää tässä postauksessa tuota ylintä kuvaa, jossa on tekstiä :) Muistathan kirjoittaa, kuinka monella arvalla olet mukana ja miten sinuun saa yhteyden, etenkin jos et ole ilmoittautunut lukijaksi. Sunnuntaina suoritan arvonnan ja ilmoitan tässä blogissa onnellisen voittajan :)

tiistai 10. tammikuuta 2012

Arvonta suunnitteilla

Uhosin jo tuolla toisen blogin puolella, että jos ja kun tälle korublogille tulee 5 lukijaa täyteen, niin laitan arvonnan pystyyn (: Lukijoita siis nyt neljä, joten hopihopi ;)

Kuvia massakokeiluista







perjantai 6. tammikuuta 2012

Taukoa pukkaa

Ei tarvi miettiä korujen tekoa nyt ainakaan muutamaan viikkoon :( Maanantaina alkanut jännetupentulehdus vasemmassa kädessä on vain pahentunut. Oon siis  vasenkätinen, enkä pysty mm. tiskaamaankaan nyt :/ Ärsyttää ihan mahdottomasti, kun ei oikein mitään voi tehdä! :(

Täytyy koittaa syödä ahkerasti Buranaa ja lepuuttaa kättä mahdollisimman paljon. Ei tässä muutakaan voi :(

torstai 5. tammikuuta 2012

Massan kanssa kokeiluja

Mies oli käynyt ostamassa erilaisia massa-juttuja, kun se halus muovailla jotain kivaa. Oli kuulemma kyllästynyt piirtämiseen :) Me sitten eilen muovailtiin yhdessä!


Massoina oli tuollaista punertavaa, josta kuulemma tulee muovintapainen kuivuttuaan, sekä tuollaista graniittijuttua, muistuttaa suuresti kiveä kun on kuivunut. Mä tykkäsin enemmän muovailla tuosta graniittimassasta, se oli jotenkin.. aidomman tuntuista :)


Leikeltiin ensin pala massaa muovattavaksi..


Tadaa, tässäpä on nyt pala "graniittia"!


Tässä kuvassa näkyy hieman noita muotoilujuttuja. Siis mies oli ostanut erilaisia päitä, joita voi laittaa sellaiseen "tikkuun". On piikkiä, palloa ja veistä. Sit on kaks sellaista silikoni-päätä, toinen on pyöreä, mutta päästään terävä ja toinen on sellainen tasainen, vähän meisselin tapainen se pää.


Ja tässä viimeisessä kuvassa on yksi mun kokeilu. Saas nähdä miten tuo laatta pysyy kiinni, kun tuo massa on kuivunut. Todettiin kylläkin, että vaikkei se siinä pysyiskään noin, ni aina sen voi liimata siihen :) Onpahan ainakin valmiiksi merkitty jo se kohta, mihin kuuluu liimata ;)

Tein myös muita juttuja, mutta en viitsinyt sitten kuvailla niitä tahmaisilla käsillä enää :D Voisin kuvata ne tänään, ni saisin laitettua tännekin (:

Jos jollain on huippuideoita tai vinkkejä, mitä tästä massasta voisin kokeilla tehdä, ovat ne hyvin tervetulleita :)

sunnuntai 1. tammikuuta 2012