perjantai 10. elokuuta 2012

Vanhaa tuotantoa...

Mutta uudelleen kuvattuna. Nää kuvat näyttävät vaan jotenkin niin kivoilta, että päätinpä jakaa ne teidän kanssa!


Helmet ovat helmiäislasihelmiä ja kristallihelmiä, riipus ostettu Thaimaasta torilta, se on valkoinen, mutta taittaa valoa niin, että näyttää jään siniseltä. :) Mun mielestä todella kaunis! Ja materiaaliltaan se taitaa olla lasia..


Ostin joskus paketillisen erilaisia riipuksia. Tuo "kivi" tuossa riipuksessa on vaaleanpunainen, vaikka ei kuvassa näytäkään siltä. Ketjussa makeanvedenhelmiä ja ruusukvartsia. Oikea prinsessakoru!

Viime keväänä tein myös avainnauhoja linkittämällä, tässäpä kollasi niistä.


Laavakivisiruja, helmiäislasihelmiä ja hopeoitua kuparilankaa. Yksinkertaisuudessaan todella kivoja!

Pari päivää sitten tilailin uusia korutarvikkeita ja ne tulivat heti seuraavana päivänä postilaatikkoon! :) Tässä joitain kuvia tilatuista tuotteista. 


Hopeoitua kuparilankaa muutamia kymmeniä metrejä. 


Puuhelmiä ja Memory Wire-kieppejä. Kaulakorukokoa ja rannekorukokoa. Ajattelin kokeilla, millaisia ne ovat käyttää. En ole aikaisemmin testannut :)


Tässä kuvassa korvakorukoukkuja, riipuksia ja metallirondelleja.. Ostin myös perhosen mallisia riipuksia, mutta eipä tullut niitä kuvattua :)

Eiköhän näillä tarvikkeilla saada vähän intoa tehdä kaikenmoista! :) Ajattelin, että voisin ehkä nyt viikonloppuna katsella jotain säilytysjärjestelmää tuonne mun työhuoneeseen.. Joku, missä on paljon kivoja lokerikkoja ;) 

Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oioi, ihania ostoksia! Ihan kuin joulu olis tullut, kun korutarvikkeet saapuu kotiin, eikös?

    Niin ja nuo laavakorut on ihania, erityisesti kaksi ekaa kuvaa(oranssit ja pinkit), olen kyllä tainnut aiemminkin kommentoida niitä...

    Ihanan rentouttavia vapaapäiviä, kun ne koittavat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin tykkään noista ostoksista ;) Todellakin joulu, paitsi että kaikki lahjat ovat oikeasti mielekkäitä :D vapaat alkoivatkin jo tänpäiväisellä sairaslomalla, olkalihas tulehtunut, maanantaille sain työterveyslääkärin..

      Poista
  2. Hienot korut teet ja kivat ostokset. Kävin muuten itsekin eilen ostamassa 29 lokeroboksin Clas Ohlsonista 19.95 maksoi, paljon lokeroita, mutta olisin vielä toivonut sinne ne välilevyt, jotta saisin yhteen lokerikkoon enemmänkin erilaisia helmejä. Tässä netistäkin saa osta niitä: http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=165281576 T:) Koralli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on 13 viehelaatikkoa, pari pienempää lokerikkoa, kolme pienehköä muovilaatikkoa ja itse virkattuja koreja, joissa säilytän korujuttujani :) Lähinnä kaipaan jotain kaappia, laatikostoa tai lipastoa, johon saisin ne kaikki tungettua jotenkin viksusti :)

      Poista